Locatie

Loop in enkele minuten naar station Utrecht Centraal, de binnenstad en het Central Business District. Zeer goed bereikbaar met trein, bus, auto en fiets.

Locatie

Utrecht is met 350.000 inwoners de vierde stad van Nederland. Deze stad, bekend om de Dom en de karakteristieke grachtjes, is rijk aan historie. Met goede en gevarieerde onderwijsinstellingen en veel horeca en winkels is het een grote trekpleister in het midden van het land. Zowel voor zakelijke als recreatieve doeleinden. Utrecht biedt uitstekende verbindingen naar overige steden in Nederland en Europa. Met de grootschalige verbouwingen in onder meer het stationsgebied speelt de stad in op de vraag van nu en in de toekomst. Central Park speelt hierin een belangrijke rol.


Verhoogd voetgangersgebied

Het Forum is het hoger gelegen, indrukwekkende voetgangersgebied dat station Utrecht Centraal, de binnenstad en het Central Business District met elkaar verbindt. Je loopt binnen enkele minuten naar de trein, het winkelcentrum of TivoliVredenburg. De begane grond van Central Park sluit naadloos aan op het Forum. De stijlvolle entree in de kern van het pand vormt hier een hartelijk visitekaartje voor jouw organisatie. En wil je even een hapje eten of een drankje drinken met een relatie of collega? Dan biedt de plint een horecagelegenheid en een prachtige tuin met zitjes.


Zeer goede bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Central Park is uitzonderlijk goed. Of je nou met de trein, de bus, de auto of de fiets reist. Station Utrecht Centraal, het grootste OV-knooppunt van Nederland, ligt direct naast Central Park en verbind je met andere steden in Nederland en Europa. De busterminal bevindt zich op 100 meter afstand. Je rijdt vanaf de A2 rechtstreeks de parkeergarage onder Central Park in, of je loopt in één minuut naar de parkeergarage onder het Jaarbeursplein. Daarmee is ook bereikbaarheid een kwaliteit van Central Park.map marker ico_bios ico_catering ico_station ico_gym ico_market
Locatiekaart met oranje